Radio Ecouri

 

În data de 02 aprilie am luat parte la predarea și inaugurarea oficială a echipamentelor care fac obiectului proiectului ”Radio Ecouri” al Școlii Gimnaziale nr. 2 din Sebeș. Este vorba de proiectul desemnat câștigător la concursul de proiecte inițiat de clubul nostru în anul 2023 și finanțat din fondurile obținute în urma balului caritabil organizat în acest scop.

Clubul Rotary Sebeș a donat toate echipamentele din proiect (în valoare de 14.000 lei) și a executat montarea acestora conform planului întocmit de reprezentanții școlii. Punerea în funcțiune s-a făcut de către specialiștiI școlii.

Radio Ecouri este un proiect educativ, care vine în sprijinul elevilor, ajutându-i să-și descopere și să-și dezvolte abilitățile de comunicare, dezvoltare personală, responsabilitate și nu numai.

În pauza mare am fost invitat de elevul Dacian Tărâță, reprezentantul Radio Ecouri, la un podcast în care am vorbit elevilor, timp de câteva minute, despre fenomenul ROTARY, cine suntem noi, ce facem noi, care sunt principalele domenii de acțiune dar si despre modul în care ei, de la vârste fragede, se pot implica în acțiuni de VOLUNTARIAT, sub deviza ”A servi mai presus de sine” prin aderarea la CLUBUL ROTAKIDS SEBEȘ și apoi CLUBUL INTERACT SEBEȘ. Mulțumesc pe acesta cale colectivului RADIO ECOURI pentru invitație! A fost o mare bucurie să văd că încă un proiect al clubului nostru aduce zâmbete pe fețele a sute de elevi.

Consider că RADIO ECOURI este un proiect reușit cu un impact semnificativ în actul educațional și îi dorim o o viață cât mai îndelungată, cu emisiuni educative și de divertisment frumoase și de calitate.

Petras Ionut-presedinte Club Rotary Sebes 2023-2024