Rotirea Colanului Rotary Club Sebes 2023

 Luni, 03.07.2023, la Restaurantul Fort 1387 din Sebeș, a avut loc ceremonia de transfer de autoritate și rotirea colanului.
    A fost un eveniment plin de emoție, unde, alături de membrii clubului nostru și reprezentanți ai familiilor noastre, au mai participat și reprezentanți ai Clubului Rotary Alba Iulia, ai Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis,  ai Clubului Rotary Cugir Anima Mundi și ai Clubului Interact Sebeș.
    Camelia Henegariu, președinte în mandatul 2022 - 2023 a prezentat succint realizările clubului din ultimul an rotarian și a recompensat cu plachete și cu diplome de merit parte din membri clubului.
    După transferul colanului, noul președinte, colegul nostru Ioan Petraș a ținut un discurs în jurul elementului central, care este - tema acestui an  rotarian 20223-2024: CREATE HOPE ÎN THE WORLD (crează speranță în lume) și a îndemnat la: implicare, colaborare, acceptare, înțelegere și comunicare pentru a continua să generăm împreună FAPTE BUNE și să fim CREATORI DE SPERANȚĂ dar și implicare în proiecte districtuale și ale Rotary International.
    Le mulțumim tuturor sponsorilor și colaboratorilor fără de care acțiunile noastre nu ar fi prins contur iar ideile ar fi rămas doar la stadiu de proiect.