Rotary Sebeș la evenimentul Hai cu bicicleta la Săliștea

 

În perioada 28 - 30 iulie, am participat, în calitate de co-organizator, la evenimentul ”Hai cu bicicleta la Săliștea”, ediția nr. 2.

Este un concurs/plimbare de/cu bicicletele atât pentru oameni mari cât și pentru cei mici și foarte mici, care s-a desfășurat prin zona agricolă a comunei Săliștea. Scopul acestei "EXPERIENȚE" este de a promova mișcarea, interacțiunea oamenilor de la țară cu cei de la oraș, promovarea voluntariatului și a implicării oamenilor în acțiuni care să ajute comunitatea. Asa cum în vremurile trecute la țară se făcea voluntariat la repararea unui drum, la construirea unei case, la organizarea unei nunți, așa acum încercăm sa dăm un update voluntariatului de la țară.

La eveniment ne-a fost alături compania Alpin 57 Lux, care ne-a sponsorizat cu 300 înghețate pentru copiii aflați la eveniment, înghețate ce au adus, pe buzele acestora, răcoarea mult așteptată în lupta cu temperaturile extrem de ridicate și multă veselie.

Pe lângă biciclete au fost organizare și alte jocuri pentru copii, seară de film acompaniată de popcorn din belșug, seară DISCO, plimbări cu trenulețul, și nu numai…

A fost un eveniment reușit și fără incidente. Așteptăm cu nerăbdare ediția numărul 3.